Oslagbara erbjudanden inom trädgårdsprodukter och billiga verktyg på nätet

granngården logga

Granngården är en rikstäckande kedja av butiker och har även en e-handel med brett sortiment med detaljhandel inom trädgård, hus och hem. De omsätter hela 2 miljarder kronor per år och passa på nu under Black Week att slå till på verktyg till trädgården!

laitis logga

Laitis har mängder av verktyg för både hem och fritidshus och för både privatpersoner och företag. De är kända för sin branschkunskap och sin personliga service. Här hittar du bland mycket annat belysning, stegar, grilltillbehör och yxor. Du kan betala med både Visa, Mastercard och Klarna. Slå till idag, billigare lär det inte bli!

verktygshandlarn logga

Verktygshandlarns ambition är att ha Sveriges bästa och bredaste sortiment av kvalitativa verktyg för proffs och hemmafixare. Man fokuserar på kvalitet, men kan ända hålla riktigt bra priser. De har hjälpt 1000-tals
kunder genom åren och spana speciellt in deras utbud av smarta verktyg när du klickar dig in!

verktygsproffsen logga

Verktygsproffsen är ett av de främsta e-handelsföretagen inom segmentet el- och batteridrivna verktyg i Sverige. De har även ett enormt utbud av byggprodukter som marknadsförs på en hemsida med över 40 000 artiklar! De lagerför dessutom en stor del av sortimentimentet vilket möjliggör snabba och smidiga leveranser. Slå till idag!

Fixar du mycket i trädgården och är på jakt efter lite nya trädgårdsprodukter på nätet? Då har du kommit helt rätt! Här hittar du inte bara det utan även verktyg på nätet till riktigt rabatterade priser!

Du kan välja och vraka mellan bland annat gräsklippare, grillar, frön, blommor, trimmers, sågar och snöslädar. Utbudet online är stort idag och det kan vara svårt att veta var man ska leta. Det är därför vi samlat alla erbjudandena under black week på ett och samma ställe så du bara kan ta del av riktigt bra deals och slippa leta upp dem själv. Självklart finns både produkter för proffs och för hemmafixare och allt från kända, exklusiva varumärken till trädgårdsprodukter av en lite enklare typ till exempel för sommarstugan.

Bland verktygen hittar du all från elverktyg och byggmaskiner till borrar, skruvmejslar och handverktyg. Tack vare att många av återförsäljarna är rena e-handlare kan priserna hållas låga och fraktkostnaden brukar även den vara låg. Så se till att klicka in idag och ta del av de fantastiska erbjudandena!