Otroliga erbjudanden på möbler på nätet

trendrum logga

Trendrum startades år 2010 och satsade tidigt på att erbjuda prisvärda möbler och inredning på nätet.
De har idag hjälpt över 100 000 kunder att hitta rätt möbler just för dem.
Snabba leveranser, hög kvalitet och fri frakt på allt, så slå till idag!

sängjätten logga

Sängjätten startades redan 1992 och har ett stort sortiment av sängar och alla sorters sängtillbehör du kan tänka dig! De är kända för sin fina rea under Black Week och har allt från kända märken som Tempur till billigare alternativ. Spana in deras erbjudanden nu!

confident living

Confident living har kanske Sveriges största sortiment inom möbler och heminredning. Så här hittar du det mesta för hemmet.
Alltid 30 dagars öppet köp och och fri frakt över 499 kr.  Snabba leveranser till hemmet, trygg e-handel.  Vad väntar du på? Klicka in idag!

furniture box logga

Furniturebox grundades redan 2006 och var därmed tidig ut i e-handeln. Sedan dess har de växt fort och finns idag i Sverige, Danmark och Finland.
Mer än 400 000 kunder har redan handlat och kundnöjdheten är hög! De har alltifrån sängar och soffor till matgrupper och tv-bänkar.
Ett helt års öppet köp, så slå till idag!

solhem inredning logga

Solhem inredning har ett brett sortiment inom möbler skandinavisk inredning även för barnrum. Man säljer produkter från starka varumärken och kännetecken är dansk design och nordisk minimalism. Klicka in redan idag och fynda bra möbler till reapris!

Är du ute efter möbler till riktigt bra pris på nätet? Vill du kanske ha en ny skön, mjuk soffa eller en säng med bättre komfort? Då hälsar vi dig välkommen! Här hittar du alla erbjudanden inom möbler online under black week i sverige på en och samma plats!

Du hittar allt från soffor, sängar, fåtöljer och bord till matgrupper, tv-bänkar, bokhyllor, förvaringsmöbler och badrumsmöbler. Även alla material som möbler av trä, plast, tyg finns bland utbudet i butikerna. Allt från dansk design till svenska varumärken och nordisk minimalism med det gemensamma att alla produkter är på rejäl rea. Ja, vi kan slå vad om att du inte hittar så billiga möbler på nätet någonstans så till att slå till redan idag och fynda på nätet hos e-handlare och fysiska butikskedjor med försäljning online. Många av återförsäljarna har även rea regelbundet under året, så klicka in idag även om det inte är november än!