Rea på träningsprodukter på nätet

sporttema logga

Sporttema lanserades redan 1 dec 2003 och har sedan dess levererat träningsredskap till mängder av nöjda kunder.
Affärsidén går ut på att erbjuda träningsredskap med hög kvalitet till det bästa möjliga priset online. Man hoppas på så sätt bli det självklara valet för alla som är intresserade av träning, gym och fitness.
De vill inte bara ge dig träningsprodukter utan även en bättre hälsa och en mer vältränad kropp på köpet!

stiga logga

STIGA Sports AB är idag ett globalt företag med partners i över 100 länder. Många känner nog till deras historia inom bordtennis eller pingis som de lanserade redan 1944 och idag är de ett av världens största varumärkena inom just bordtennis. Man har dock breddat sitt utbud med åren och har bland annat även mycket inom padel som padelracketar och padelkläder samt till exempel bordshockeyspel.
Så se till att klicka in idag och köp från någon som verkligen kan sport!

skistart logga

Skistart gar lång erfarenhet av skidsporten och dessutom av att bedriva handel på nätet. Fokuset ligger på längdskidåkning så de har allt du kan tänka dig inom produktkategorier som längdskidor, stavar, rullskidor, tidningar, pjäxor och valla. Utöver detta har de breddat sitt produktutbud med allt från kosttillskott till långfärdsskridskor, sovsäckar och löpningsprodukter. Hela 90 dagars öppet köp gäller och fri frakt oavsett hur stor ordern är. Så slå till idag, du behöver inte vänta till black week!

climbing247 logga

Climbing247 erbjuder allt du kan tänka dig inom klättring över hela världen, med en huvudmarknad i Norden och Sverige. Det de inte vet om klättringsprodukter är inte värt att veta! De är ett familjeägt företag som alltid sätter kunden främst med en snabb kundtjänst. Klicka in idag och frossa i klättringsdeals!

 

Är du också lite trött på den träningsutrustning du har och är sugen på något nytt? Då har du hamnat så rätt du kan! Här hittar du mängder av bra deals från ett antal återförsäljare på nätet inom träningsprodukter och sportprodukter. Du hittar varor inom sporter som bland annat ishockey, basket, fotboll, klättring, bordtennis och badminton och ständigt till riktigt bra rabatt. Du hittar även både produkter som du kan använda för att träna hemma liksom gymutrustning. Så med andra ord – så länge du tränar eller tänker träna i någon form lär du hitta något som passar!

Speciellt i pandemitider har många blivit väldigt stillasittande och då är det klokt att atingen komma ut och röra på sig alternativt skaffa utrustning så man kan få sig ett bra träningspass på egen hand i hemmet. I takt med detta har e-handlarna växlat upp sina erbjudanden, så det har förmodligen aldrig varit så förmånligt att handla på nätet som det är idag.

Så missa inte chansen till ett riktigt bra erbjudande utan kolla igenom utbudet och se vad som passar dig redan idag!